Om Fortellerdagen

Den første fortellerdagen ble arrangert i 2012. Fortellerdagen er til for å utgjøre en forskjell. Det handler om å være vesentlig og høre til i en sammenheng.
På den dagen skal det fortelles fortellinger, kanskje i en kantine, på en konferanse eller i en kafé krok. Det skal lyttes på en skole, i en stue og hos en Svendsen. Møter vil skapes, noen vil huskes, noe vil gjøre inntrykk og ganske sikkert vil det også glemmes.
Fortellere i Norge vil på denne dagen fortelle vitser, myter og eventyr der det finnes lyttere. Vi valgte denne dagen: 15. januar. Denne dagen ble Peter Christen Asbjørnsen født 1912.

Mimesis Heidi Dahlsveen tok initiativ til den store fortellerdagen som ble arrangert første gang 2012. Den store fortellerdagen er selvdrevet av fortellere, amatører og profesjonelle, rundt om i Norge.
Denne bloggen er til for å hjelpe med å organisere Fortellerdagen. Her kan du finne fortellere eller fortellinger om du ønsker selv å fortelle. Du vil finne tips, ideer og anekdoter.
Jeg, Heidi Dahlsveen, administrerer bloggen. Kontakt meg gjerne om det er noe du lurer på: heidi(@)dahlsveen.no

Reklamer

3 thoughts on “Om Fortellerdagen

  1. Hei, Heidi!

    Har du en god fortelling som passer godt til 3. trinn (8, 9-åringer)? Vi har om fortellinger nå i norsk-faget og det passer supert med Fortellerdagen 15. jan. Den vil vi markere!

    Mvh Kristin, Prinsdal skole.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s